URC-logo-color (1)
La Unió de Religiosos de Catalunya anuncia que el pròxim 30 d'abril organitza el recés de Pasqua ‘LES APARICIONS I LES DESAPARICIONS DE JESÚS RESSUSCITAT. El camí de la Pasqua a la Pentecosta il·lustrat per pintures de clàssics" . El ponent encarregat de conduir la sessió serà el germà marista Lluís Serra. Es farà per vídeoconferència, a través de Zoom, de 10:30 a 13 h.

  • Dia: 30 d'abril.
  • Horari: de 10h a 13’30h. En línia.
  • En línia: La connexió es farà a través de Zoom (s'enviarà l'enllaç per accedir el dia abans a tots els inscrits)

Informació sobre el recés...

Aquest recés tanca la trilogia que s’ha presentat aquest curs. Després d’«Advents inesperats» (primer trimestre) i de «Jesús: paraula i silenci» (segon trimestre), ens endinsem ara en «Les aparicions i desaparicions de Jesús Ressuscitat» (tercer trimestre). Segons els textos bíblics, Jesús s’apareix i desapareix a una sèrie de personatges molt significatius. Per què? Com? Pintors clàssics han representant aquests fets en quadres de gran bellesa. Es tracta de contemplar les actuacions de Jesús i d’aprofundir-ne la seva dinàmica, que prepara la vinguda de l’Esperit al dia de la Pentecosta.

Dues orientacions existencials: (a) com aquestes aparicions i desaparicions de Jesús il·luminen la meva vida i m’esperonen a viure-la en plenitud i sentit, i (b) com la comunitat cristiana arriba a comprendre que «L’Església té nom de sínode», segons expressió de S. Joan Crisòstom.

Cordialment,
Unió de Religiosos de Catalunya