URC-logo-color (1)
Screenshot_8
La Unió de Religiosos de Catalunya anuncia que el pròxim 26 de març, la Unió de Religiosos de Catalunya organitza el recés quaresmal ‘Jesús: Paraula i Silenci. Set últimes paraules de Jesús a la Creu i silencis de la seva vida. El ponent encarregat de conduir la sessió serà el germà marista Lluís Serra. Es farà per vídeo conferència, a través de Zoom, de 10:30 a 13 h.

Durant la sessió, el ponent desenvoluparà una reflexió sobre les set últimes paraules de Crist i ho combinarà amb breus fragments musicals de Franz Joseph Haydn. Aquests s’extreuen de la composició «Seven Last Words of Christ», obra que va compondre en homenatge a les darreres paraules a la Creu.

Recés de Quaresma ‘Jesús: Paraula i Silenci. Set últimes paraules de Crist a la Creu i silencis de la seva vida’

amb Lluís Serra (germà marista)

  • Dia: 26 de març.
  • Horari: de 10h a 13’30h. En línia.
  • En línia: La connexió es farà a través de Zoom (s'enviarà l'enllaç per accedir el dia abans a tots els inscrits)

Informació sobre el recés...

La reflexió posarà el focus en les darreres vint-i-quatre hores de la vida de Jesús, com les recull l’evangeli. Segons Lluis Serra, “són paraules clau que revelen temes essencials de la seva vida i de la seva espiritualitat, que ens il·luminen amb una llum especial davant del misteri de la seva passió i mort”.

“Aquestes paraules palesen la profunditat del cor de Jesús, però el seu contingut serà posat en paral·lel amb moments que Jesús guarda silenci davant de situacions similars”, afegeix .
La música de Haydn, un dels tres compositors del grup que anomenaven la “trinitat” – juntament amb Mozart i Beethoven – serà el leiv motiv de la meditació i la pregària personal.

Cordialment,
Unió de Religiosos de Catalunya