URC-logo-color (1)
2
Benvolguts/des,
Us convidem a participar aquest dissabte 4 de desembre, de 10:30 a 13 h al recés d'Advent de la Unió de Religiosos de Catalunya, “Advents inesperats”. El germà marista Lluís Serra conduirà aquesta trobada en línia, durant la qual es farà una reflexió al voltant d’allò que suposa aquest temps i cap a on ens guia.

“Advents inesperats”
A través d’una introspecció sobre l’Advent, el germà marista explicarà com aquest temps es presenta de vegades com menys t’ho esperes, fins i tot, tenint la certesa que arribarà. Una expectació que es manté amb esperança. Tal com exposa Lluís Serra en la carta d’invitació: “en la vida religiosa tenim molta pràctica de celebrar la litúrgia de l’Advent, però no deixem perdre massa sovint Advents inesperats per manca de vigilància i discerniment?”.
Hi haurà un moment de pregària i es treballarà en grups, que donarà pas a fer una valoració final que tancarà la sessió.


Inscripció
El recés es farà en línia, a través de l’aplicatiu Zoom, de manera que es podrà seguir personalment o en comunitat. Tot aquell que hi desitgi pot inscriure’s de manera gratuïta al següent enllaç. Un cop registrats, us enviarem, pocs dies abans del recés, un correu amb l’enllaç del Zoom on es podrà participar al recés.


Cordialment,
Llorenç Puig, sj
Secretari General URC