URC-logo-color (1)
David Guindulain sj
La Unió de Religiosos de Catalunya (URC) organitza un recés d’Advent per al proper dissabte 3 de desembre, de 10:30 a 13 h. Sobre el tema “Anem a on és l’infant!”, ens acompanyarà el P. David Guindulain sj, actual Superior de la Comunitat de Jesuïtes de la Cova de Manresa. Com a bon expert en acompanyament espiritual i bon teòleg i psicòleg ens facilitarà un matí de trobada amb la Paraula de Déu en aquest temps d’Advent.«Anem a on és l’infant!»

l’Advent ens permet ser més conscients de l’actitud sinodal a la que som cridats en Església. L’Advent és caminar junts per trobar l’Infant a la menjadora amb la seva mare, tal com van fer els savis que venien d’Orient, com els pastors que dormien al ras. Aquest infant que vol néixer en nosaltres i entre nosaltres, ens parla de la nova vida en Crist que aspirem encarnar.

Informació i inscripció


  • Dia: Dissabte, 3 de desembre.
  • Horari: 10:30 (A les 10’15h iniciem les connexions) – 13h.
  • Lloc: Virtual (Zoom)
  • Aportació: 12 € al número de compte de “la Caixa” IBAN: ES 37 2100 3040 0622 0034 0826

  • Data límit d’inscripció: 30 de novembre, després, no s’admeten inscripcions
Enviar un mail a urc.info@gmail.com amb la fotocòpia de l’ingrés o transferència i rebreu, uns dies abans, l’adreça de connexió amb Zoom on es podrà participar al recés.

David Guindulain

P. David Guindulain sj, actual Superior de la Comunitat de Jesuïtes de la Cova de Manresa. Com a bon expert en acompanyament espiritual i bon teòleg i psicòleg ens facilitarà un matí de trobada amb la Paraula de Déu en aquest temps d’Advent.
Us desitgem una bona jornada de recés que ben segur el bon Déu alguna paraula ens comunicarà a través de la seva Paraula de Vida i la sàvia reflexió del P. David Guindulain.
Cordialment,

Unió de Religiosos de Catalunya