Tabor conference

Tabor conference


28/06/2019 - 30/06/2019

Activitats

Hora:  de 17:00 a 16:00
Lloc:  Escola La Salle Bonanova . Carrer de Sant Joan de la Salle, 33 , Barcelona
Organitza:  Delegació de joventut de l’arquebisbat de Barcelona
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
 
Trobada festiva amb música, xerrades, testimonis, jocs i moments intensos de pregària, adreçada a joves de 14 a 17 anys perquè puguin tenir una trobada personal amb Jesús i experimentar l’alegria de la fe.

Què és?

Has somiat mai amb centenars de joves saltant, lloant i cantant plens d’alegria, perquè han descobert que Déu els estima? 

TABOR CONFERENCE és un cap de setmana de música, xerrades i diversió, inspirat en les Steubenville Conferences dels Estats Units i pensat perquè experimentis la joia de la fe. Està organitzat pel Secretariat de Joventut de la diòcesi de Barcelona amb el suport de LifeTeen Spain, la Franciscan University i altres institucions.

Per què?

Per què TABOR? Perquè volem que com aquells deixebles que van pujar a la muntanya del Tabor (Mc 9,7) sigui un moment únic de trobada amb Jesús. Ser cristià no és ni avorrit ni un hobby. És una trobada que et canvia la vida. T’atreveixes a pujar?

La primera edició porta el lema BELOVED. Tots esperem mogollon de likes quan pugem fotos a Instagram. I si hi hagués Algú que et vol donar unlike per sempre?

A qui va dirigit?

Joves de 14 a 17 anys que tinguin ganes de fer amics, créixer en la fe, i arriscar-se a viure un cap de setmana diferent i únic. 

Si tens entre 18-28 anys podràs participar com a voluntari. Ja us informarem.

HORARI

Inscripcions