Ordenació episcopal de Joan Planellas a Tarragona

Ordenació episcopal de Joan Planellas a Tarragona


08/06/2019

Activitats

Hora:  11:00
Lloc:  Catedral de Tarragona . Pla de la Seu, S/N, 43003 , Tarragona
Organitza:  Arquebisbat de Tarragona
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
 
El dissabte dia 8 de juny, a les 11 del matí, el Sr. Arquebisbe electe de Tarragona, Mons. Joan Planellas Barnosell, té prevista la seva consagració episcopal i presa de possessió canònica d’aquesta seu metropolitana i primada de Tarragona. L’acte tindrà lloc a la Catedral.

En previsió de la nombrosa concurrència a l’acte, l’Organització ha cregut convenient establir que l’accés a la Catedral només es pugui fer acreditant una invitació, la qual garantirà que les persones que entrin a la Catedral disposin d’un seient des del qual podran seguir la celebració, mal sigui amb el suport d’una pantalla. Aquest sistema també facilitarà respectar l’aforament que permet l’edifici per a garantir les mesures de seguretat obligatòries.

Per a les persones que no tinguin possibilitat de venir a recollir les invitacions a l’Arquebisbat, el mateix dia de l’ordenació episcopal i presa de possessió de l’Arquebisbe electe hi haurà habilitat un espai a la Casa dels Concilis (c/ de les Coques, 1C), molt a prop de la Catedral, on podran passar a buscar-les. Aquesta oficina estarà oberta el dia 8 de juny de 09.00 a 10.30 h (tingueu present que a les 10.30 h els preveres i les persones amb invitació haurien d’estar asseguts ja dins la Catedral).

RETRANSMISSIÓ DE LA CELEBRACIÓ

Aquelles persones que no puguin assistir-hi podran seguir la celebració per 13TV, Tarragona Ràdio, Ràdio Estel, Radio María i el web de l’Arquebisbat (www.arqtgn.cat).