URC: Reunió sobre la protecció de dades

URC: Reunió sobre la protecció de dades


03/04/2019

Activitats

Aquesta reunió esta destinada a religioses, religiosos i personal laic amb responsabilitats sobre dades de la congregació, dels seus membres i altres persones relacionades que han de protegir.

Comptem amb la magnífica col·laboració de la Sra. Esther Barneda, advocada experta en noves tecnologies i protecció de dades – empresa Baker Tilly-Argos, a qui agraïm la seva participació.

Data: 3 d’abril de 2019, dimecres

Hora: 10.30 – 13.00

Lloc:  Aula de CSSCC (Centres Sòcio-Sanitaris Catòlics de Catalunya) Plaça Urquinaona 11, 3-2. Barcelona.

Assistents: Religioses, religiosos i personal laic amb responsabilitats sobre dades de la congregació, dels seus membres i altres persones relacionades que han de protegir.

Finalitat: Veure la implicació de la Llei europea de la protecció de dades en la nostra pràctica provincial o general.

Ponent: Sra. Esther Barneda, advocada experta en noves tecnologies i protecció de dades – empresa Baker Tilly-Argos

Ordre del dia:

  1. Pregària
  2. Salutació i objectius de la reunió
  3. Exposició de la Llei europea de la protecció de dades i les seves implicacions en el nivell intern de les congregacions religioses, a càrrec de la Sra.Esther Barneda, advocada
  4. Diàleg amb els participants
  5. Conclusions, si és cas

Confirmació: Confirmeu l’assistència a l’URC, abans del 29 de març de 2019 inclòs, divendres, exclusivament a través del correu electrònic: urc.info@gmail.com o trucant de dilluns a divendres, de 09.30 a 13.00 al número 933 024 367, comunicant el nom i cognoms, la institució que representen, la responsabilitat, l’adreça electrònica i el número telefònic.