URC

(Arquebisbat de Tarragona) Fa prop de dos anys l’església parroquial de la Immaculada Concepció de Reus celebrava una missa d’acció de gràcies per la tasca realitzada pels Pares Paüls —Congregació de la Missió— en aquesta parròquia des de 1966. La manca de vocacions va portar a la Congregació a prendre aquesta decisió. No era ben bé un comiat perquè la seva presència a Reus continuava amb l’atenció de l’Església de Sant Vicenç de Paül, al carrer Jovellanos, i les dues comunitats de filles de la Caritat presents a la ciutat.

Aquest passat cap de setmana, però, els Pares Paüls s’han acomiadat definitivament de l’arxiprestat de Reus amb una missa de vigília presidida pel Pare Provincial de la Congregació i la missa dominical. El P. Josep M. Biosca, superior de la comunitat, assegura que no és un adéu per sempre. Des de l’arxiprestat els agraeixen la seva atenció als més necessitats de la ciutat i a l’església de Reus.

Paral·lelament, d’aquí uns mesos, la comunitat de Sant Joan de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül a Reus també marxarà. A la ciutat romandrà la comunitat de l’Anunciació que té cura de la Fundació Mossèn Frederic Bara.