URC

(Carmelites Descalços, província ibèrica)

25 de juliol de 2020

Benvolguts germans, en el dia d'ahir vam arribar al termini del nostre capítol.

Durant el matí, vam tenir una gran activitat a l'aula capitular dedicada a acabar de perfilar el projecte provincial per als propers tres anys i aprovàrem les determinacions capitulars que venen a ser els passos a seguir perquè millorem com a germans i com a religiosos, cercant sempre el millor per a poder ser “homes de Déu”.

La tarda es va dedicar a votacions i eleccions. S’escolliren els superiors de les cases que correspon triar al capítol; els altres superiors els nomena el provincial amb el seu consell. Els nomenaments van ser els següents: Fernando Donaire (Còrdova), Héctor Cárceres Salazar (Úbeda),  Sebastián García (Desert de les Palmes), Miguel Hernansáiz (València), Ricardo González (Lleó), David Jiménez (Àvila), Salvador Ros (Segòvia), Ángel Briñas (Lleida) i Jesús Sans (Badalona).

Després de lliurar les patents i signar les actes, vam anar agermanats a la Santa per a celebrar l'Eucaristia d’acció de gràcies a la nostra Mare pel II Capítol Provincial de la Província Ibèrica de Santa Teresa de Jesús. Després de la missa els germans d'Àvila ens van oferir el sopar.

Agraïm els pares Pedro i Amando la seva feina com a secretaris, han estat treballant de valent i fins a altes hores de la nit perquè la dinàmica de les sessions capitulars tinguessin el ritme necessari per a la bona marxa del capítol. Agraïm també els nostres germans que han hagut de participar via on-line, Ángel Briñas, Jean Baptiste i Emile M'Bra, representants els dos últims de la delegació d'Àfrica i els pares Carlos Medina i Armando Sejas, representants del Vicariat de l'Uruguai, Paraguai i Bolívia. Agraïm especialment l'esforç d’aquests dos últims germans nostres perquè a causa del canvi horari s’han hagut de llevar a les quatre del matí.

A tots els que ens heu seguit per aquests mitjans, moltes gràcies, i continuem comptant amb la vostra oració. “Déu sol és prou!”.

El P. Antonio Ángel Sánchez va ser escollit provincial de la Província Ibèrica de Santa Teresa en el transcurs del dia 21 de juliol, en el marc del II Capítol Provincial. El nou provincial fins ara ha estat prior del convent d'Úbeda (Jaen).