URC

1.       Comuniquem, per acord de la Junta directiva de l’URC, la cancel·lació de la Jornada de Formació Permanent, prevista per al dia 21 de març, dissabte, en la intervenció d’Ana García-Mina Freire amb el tema: “«La vida religiosa contemplada desde el crisol de la vida»

2.      Motiu: la Dra. Ana García-Mina Freire, Vicerrectora de Serveis a la Comunitat Universitària i Estudiants de la Universitat Pontifícia Comillas de Madrid, no pot participar com a ponent perquè s’ha vist afectada per les disposicions sanitàries de la Comunitat de Madrid, que aglutina gairebé la meitat de casos de coronavirus a Espanya i que a partir de demà tancaran col·legis, instituts i universitats, des de l’11 al 26 de març. Malgrat no estar malalta del Covid-19, li afecta la recomanació de no viatjar.

3.      Devolució de les transferències efectuades. Les persones que s’han inscrit i que han efectuat l’abonament corresponent seran degudament reemborsades. Com tenim els seus correus electrònics, en hi posarem en contacte per facilitar fórmules de devolució.

4.      Una porta oberta. Si en un futur indeterminat es dona la circumstància de poder convocar una nova jornada de formació permanent amb la mateixa conferenciant i el mateix tema, sense els inconvenients que estem vivim actualment, ho faríem conscients de l’interès per aquesta intervenció. Per aquest motiu, deixem una porta oberta.