URC

(Església de Barcelona) Amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, Patrona de Barcelona, la Sagrada Família convoca tres jornades de portes obertes els dies: 20, 21 i 23 de setembre. En total 30.000 habitants podran participar d’aquesta iniciativa mitjançant un sorteig que tindrà lloc el 16 de setembre

La basílica per al poble

Antoni Gaudí va dedicar la seva vida a aquest projecte sempre amb l’afany d’erigir el temple perfecte, on la fe i l’arquitectura es fusionessin i esdevingués un edifici emblemàtic en l’àmbit universal, no només un somni per a ell, sinó per a tot el poble. Per això, la Basílica dona l’oportunitat a la ciutadania de ser testimoni de com aquest somni es va fent realitat a mesura que s’alça cap al cel.

Sorteig d’entrades

Per celebrar aquestes jornades, la Basílica sortejarà 30.000 entrades per accedir al temple. Els guanyadors i guanyadores podran visitar-lo de manera gratuïta i, a més, podran conèixer l’evolució de les obres en els darrers mesos i descobrir algunes de les fites més importants del futur de la Basílica. En aquesta ocasió, els protagonistes seran els terminals de les torres dels Evangelistes, que està previst col·locar-los l’any 2021, amb els quals aquests cimboris arribaran fins als 135 metres d’alçària.

Com participar?

A partir del 12 de setembre la informació per optar a les entrades estarà disponible al web de la Sagrada Família, i caldrà inscriure’s prèviament. El període per fer-ho començarà el 12 de setembre a les 10 h i acabarà el 16 de setembre a les 10 h. Aquest dia es realitzarà el sorteig i es coneixeran els noms de les persones guanyadores. Cadascuna d’elles rebrà quatre entrades no nominals, de manera que les podran donar o regalar. La seva venda, però, queda totalment prohibida.

Els participants del sorteig podran triar entre dues franges horàries disponibles: o bé des de les 16 h fins a les 18 h, o bé des de les 18.15 h fins a les 20 h. L’hora concreta d’accés es determinarà en el sorteig, tot i que sempre estarà dins de la franja seleccionada.