URC

 Les Missioneres de la Immaculada Concepció han celebrat durant el mes de juliol el XXIV Capítol General a Pozuelo de Alarcón, Madrid. Durant les jornades de treball han escollit també nova Superiora General per al proper sexenni, així com nou equip de govern. L'escollida ha estat la catalana Isabel Vázquez Rodríguez, que substitueix Marisa Ramírez, la superiora general dels darrers dos sexennis.

La Isabel és una germana concepcionista de 55 anys, molt vinculada i implicada als moviments socials d'El Prat de Llobregat, cofundadora del projecte Saó-Prat i durant molts anys professora d'ESO de l'Escola El Cim de Vilanova i la Geltrú.
A Catalunya, les Mic, com s'anomenen a les germanes Missioneres de la Immaculada Concepció, tenen presència en escoles (Vilanova, Barcelona i Agramunt), en projectes socials (Prat de Llobregat) i en barris com Ciutat Meridiana o La Trinitat. Hi ha comunitats també, per exemple, a la Bonanova o a Mataró, ciutat on es funda la congregació.
Durant el Capítol General també s'ha escollit el nou equip de Govern. Les germanes que faran equip amb Isabel Vázquez són Lucía Medina, com a vicària-secretaria; Yngrid Calles, com ecònoma, i Rosa María Ayingono, Ángela María Granada i Esmilse Santacruz com conselleres.
 
Durant aquest proper sexenni de Govern la Superiora, junt amb el nou equip de Govern, ha d'encarar, entre d'altres, la reestructuració de la congregació a nivell internacional