URC

El premi li ha estat concedit per la Fundació FiraGran. Una entitat radicada a Catalunya que té com a objectiu realitzar accions per defensar els interessos de les persones grans, millorar la seva qualitat de vida i promoure un envelliment actiu i participatiu.

La Fundació FiraGran guardona cada any a persones o entitats que treballen amb i a favor de les persones grans de Catalunya, a diferents àmbits de la societat: cultural, esportiu, professional, cívic i social. L'objectiu dels Premis Fundació FiraGran és donar a conèixer al conjunt de la societat a aquelles persones majors i entitats que treballen per millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Els/les premiats/des són persones valorades socialment per la seva trajectòria professional i vital, i considerades com un exemple del capital social que les persones grans poden i volen aportar a la nostra societat.

La Gna. Maria Victoria Molins ha estat premiada per la seva dedicació i el seu treball com a voluntària dins de l'àmbit cívic i social. El lliurament de premis es va dur a terme en les Reials drassanes de Barcelona, el dia 24 de maig, dins dels actes que es celebren amb motiu del Saló de la Gent Gran de Catalunya, que aquest any ha complert els 20 anys de funcionament.