URC

'La paraula s'agrada' serà un dels actes que posarà punt i final a la Mostra de Cinema Espiritual que organitza la Direcció General d'Afers Religiosos

L’escriptor i creador de jocs de paraules, Màrius Serra, col·labora amb la XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya amb l’organització del concurs ‘La paraula s’agrada’. L’esdeveniment se celebrarà dijous 30 de novembre, a les 19 hores, a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de Barcelona (plaça de Joan Coromines, s/n. Aula 303).

L’objectiu d’aquesta sessió, com el de la Mostra, és presentar i donar a conèixer la diversitat religiosa existent a Catalunya, especialment entre els joves, en aquest cas a través del vocabulari específic de les diferents confessions, recollit al Diccionari de religions i al Diccionari de les religions per a noies i nois de 10 a 14 anys, publicats per la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge.

D’aquesta manera, es durà a terme un concurs obert en què tots els assistents seran participants i que es podrà seguir també a través de les xarxes socials de la Mostra, al perfil @cinemaspiritcat de Twitter, Facebook i Instagram.  El joc tindrà lloc dins elsAfterworks Obs, de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura, que compten amb el suport del Celler Xavier Clua.

Punt i final gamificat a la Mostra de Cinema Espiritual

‘La paraula s’agrada’, juntament amb les darreres projeccions, serà un dels actes que posarà punt i final a la XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya. Enguany han estat un total de 69 visionats que han arribat a 12 ciutats catalanes de la mà de 63 presentadors experts de diferents disciplines, que han analitzat i comentat els films en sessions amb un format cinefòrum.

El portal de Cinema espiritual i de les religions, enguany renovat, allotja tota la programació i informació de la Mostra, a més d’un fons filmogràfic de cinema espiritual classificat per confessions. Des del 2014 la Direcció General d'Afers Religiosos encapçala l’organització de la Mostra de Cinema Espiritual, amb la participació de la Filmoteca de Catalunya, l’Obra Social "la Caixa" , la Basílica de la Sagrada Família, Àgape i els cinemes Verdi, així com diversos ajuntaments, entitats culturals, entitats religioses, universitats i els centres penitenciaris de Catalunya, amb la col·laboració de la Direcció General de Serveis Penitenciaris del Departament de Justícia.