URC

Fra Carlos Moya Ovejero, reelegit Ministre de la Província Franciscana de la Immaculada Concepció

A la tarda del 20 de novembre, els germans de la Província Franciscana de la Immaculada d'Espanya, reunits en el Santuari de Ntra. Sra. de Regla (Chipiona) per a la celebració del seu primer capítol provincial, i després de l'escrutini dels vots emesos pels germans d'aquesta província, han reelegit com a Ministre provincial a Fr. Juan Carlos Moya Ovejero, càrrec que exercirà durant els propers sis anys.

Acceptat el càrrec, el ministre electe, juntament amb els germans capitulars, es va dirigir a l'església del Santuari per posar-se sota el mantell protector de Ntra. Sra. de Regla.

Fr. Juan Carlos Moya Ovejero, de 47 anys, és natural d'Honrubia (Conca). Arran de la unió de les 7 entitats que configuren la Província de la Inmaculada Concepción a Espanya, va exercir el càrrec de Ministre provincial. Llicenciat en Teologia Pastoral per l'Institut Juan XXIII de Madrid, ha tingut diversos càrrecs com a germà menor: ha estat responsable de Casa de formació, Pastoral educativa en el col·legi de Carcaixent (València), Definidor provincial i Ministre provincial.